RSS Feed for This Post

Suzannur Başarslan’ın romanı Bela nihayet kitapçılarda

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=576087

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:Beşir Eymen Tarih: Şub 15, 2011 | Reply

    Hayırlı olsun diyorum. Yayın hayatınızda daha nice eserlere.

  3. Yazan:aziz yılmaz Tarih: Şub 15, 2011 | Reply

    Hayırlı olsun Suzan hanım.İnanın kendi yazmış gibi heyecanlıyım.Siparişimi verdim.Beş gün gibi bir süre içinde elime geçer inşallah.Nasipse okuduktan sonra sohbet ederiz.

    Bu arada Ekrem beyin kulaklarını çınlatayım,o da benim gibi henüz okumayan kaçaklardan çünkü:)

    Sevgi ve selamlar.

  4. Yazan:aziz yılmaz Tarih: Şub 15, 2011 | Reply

    Suzan hanım,
    Eklemeyi unuttum.Sevincinizi paylaşmışken ben de sizi bir sevincime ortak edeyim.Hani sohbetimizin birinde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü okuyan oğlumdan sözetmiştim.Oğlumuz mezun oldu,öğretmen atandı.Kendisi sinema ve edebiyat yazılarınızın sıkı bir takipçisi.Biraz ketumdur,yazmaya bir türlü ısındıramadım.Ben bu halimle çat pat yorum yazarken o nedense tam bir okuma oburu.Diyeceğim,böyle bir altyapıya sahip olsam inanın yorumlarımla usandırırdım sizi.Yalnız ben de öyle kolay kolay pes edenlerden değilim,ne yapıp edip edebiyat sohbetlerine dahil edeceğim inşallah.

  5. Yazan:suzannur Tarih: Şub 16, 2011 | Reply

    Beşir bey, çok teşekkür ederim,beğenmeniz dileklerimle 🙂

  6. Yazan:suzannur Tarih: Şub 16, 2011 | Reply

    Aziz Bey, öncelikle sesinizi duyduğum için çok mutlu oldum. İnşallah benim de elime geçer, sanırım en son bana gelecek… yayınevini basıp editörüme bir şeyler mi yapsam(!) diye düşünmüyor değilim :))
    Aziz Bey, Mehmet abiden mail adresimi alırsanız sizinle yazışmak isterim, aslında oğlunuzla da -ismini yazmadığınız için kendisine hitap edemiyorum, ona söylediklerinizden yola çıkarak Okuyanobur diyeyim kısaca-. Eğer okudukları yazdıkları gibi bir paylaşıma girersek onunla sanırım onu yoldan çıkarabilir ve edebi incelemelere başlatabiliriz. Ben çok mutlu olurum, hele de sizin yetiştirdiğiniz bir insan, eminim çok bilgili, iyi analiz ve sentez eden ve geniş perspektiften değerlendirme yapabilen biridir. Onu kaçırmayalım, edebiyat yolculuğuna başlatalım tez elden.
    Çokça selamlar, sevgiyle…

    Okuyanobur, sana da selamlarımı iletirim. Şu anda Kafka okumaları yapıyorum, dosya hazırlayacağım onla ilgili, bana acil yardım etsen nasıl olur, hımm?

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin