RSS Feed for This Post

Rachel Corrie’nin selâmı var :)

seattle ortadogu farkindalik kampanyasi 1,794 dolar ödeyerek 12 otobüsün dış yüzeyini kiralamis.
bu otobüslerin dis yüzeylerinde bir ilan yayına girecek. ilanda filistinli cocukların resimleri, yaninda yıkıaln bir ev ve su ifade yer alıyor: israil savas suclari-vergileriniz iş başında.
12 otobus israil’in gazze’ye saldirisinin yildönümü olan 27 aralik’tan itibaren bu ilanla sehri dolasacak.
tahmin ettiginiz gibi bu infiale sebep olmus. king5 televizyonu ilanin yayini konusunda bir anket düzenlemis:
http://bit.ly/dWALp9
ilanin yayinini destekliyorsaniz evet’i oylamaniz gerekiyor.
katilir ve yayginlastirir misiniz lütfen?
tesekkürler.

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:özlem Tarih: Ara 21, 2010 | Reply

    Kampanya’nın haberini Cindy Corrie, Rachel Corrie’nin annesinden aldık. O vesile ile sanırım editörümüz Rachel Corrie nin selamı var demiş. Rachel Corrie hakkında bilgi:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Rachel_Corrie

  3. Yazan:MY Tarih: Ara 21, 2010 | Reply

    Evet, ne için yasadigini ve ne için öldügünü bilenler ölmez 🙂

    bir de onu öldürerek durdurabilecegini sananlara güzel bir nanik

  4. Yazan:azize Tarih: Ara 22, 2010 | Reply

    merhaba,

    bu güzel haberi ve oylamayı duyurmaya çalışıyorum ama oylama kısmını göremedim.ingilizcem yok..bulmam için yardımcı olursanız sevinirim

    Rachele selam,direnişe devam….

  5. Yazan:özlem Tarih: Ara 22, 2010 | Reply

    maalesef artık sayfayı kaldırmışlar. En son %65 civarı insan evet oyu vermişti. Yorumlar kısmını da kaldırmışlar. Arkadaşların anlattığına göre çok ilginçmiş. Siyonizme dokunan tek bir yorum bile girmiyormuş. Bir arkadaşım son derece kibar bir dille sadece bir belgeyi gönderen yorum girdim o bile yayınlanmadı diyor. Özgürlükler ülkesi Amerika!

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin