RSS Feed for This Post

Siyonizmi dinlemek?

israil ordusu abd’de üniversite kampuslerini hedefleyen bir halkla iliskiler kampanyasi baslatmis. israil askerler kampuslerde israil ordusu’nun “etigini” anlatiyorlarmis. Öğrenci gençlerin muhteşem protestosu.
cocuklar salonu terkederken asker “lütfen salonda kalıp soru sorun diyor”.
ögrencilerin üzerindeki isimler gazze saldirisinda öldürülen cocuklar. askerin sözünün ardindan yazi giriyor: ” öldürülen cocuklarin soru sorma şansı olmadi”
zaten kagitlarda da ayni sey var, her cocugun isminin üstünde: susturuldu.

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:Enes Yalçın Tarih: Ara 15, 2010 | Reply

    İşte böylolur protesto dediğin!

    İçimin yağları eridi, deyimini hayatımda ilk defa kullanıyorum, hayırlı uğurlu olsun.

  3. Yazan:sevim Tarih: Ara 15, 2010 | Reply

    protesto diye buna derim işte.
    umarım birilerine ilham olur.
    ama nerdeee?kör ideolojilere tapınmaktan ölü çocukları hatırlamak gibi bir kaygıları yok bizim protestocu gençliğin.onlar ancak Taraf yazarlarına boya,yumurta atmasını bilir.protestocu gençlikmiş,peeeh!

  4. Yazan:MY Tarih: Ara 15, 2010 | Reply

    idam ip de atiliyor 🙁

    HEPAR: Bir dialog yöntemi olarak idam?

    http://www.derindusunce.org/2010/11/02/hepar-bir-yontem-olarak-idam/

  1. 1 Trackback(s)

  2. Ara 17, 2010: Twitter Trackbacks for Siyonizmi dinlemek? : Derin Düşünce [derindusunce.org] on Topsy.com

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin