RSS Feed for This Post

Gözlerden kaçmasın…

  

Site ekibinin diliyle:

“…Bediüzzaman’ın bu müjdesine ulaşmaya çalışan, Risale-i Nur’a talebe olma azminde bir grup genç tarafından kurulan www.layetezelzel.com ismiyle müsemma olma iddiasında.
Risale-i Nur’u okurken aklımıza takılan bahisleri paylaşmak, fark ettiğimiz nüansları duyurmak, ve belki şerh vazifesinin bir ucundan tutmak çabasındayız.
Layetezelzel.com tüm Risale-i Nur talebelerine açık bir oluşumdur. Nihai referansı Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur’dur. Risale-i Nur’u referans alan tüm yazıları yayınlamaya gönüllüdür.
Risale-i Nur’daki metinleri tahkik etmek, kalbinde uyanan manaları paylaşmak isteyen tüm talebelere açık bir platformdur.
Siz ve yazarlarınızdan ricamız, eğer Risale-i Nur ile ilgileniyor ve birikimlerinizi bizlerle paylaşmak isterseniz, iletişime geçmemiz. Sizleri de aramızda görmekten müteşekkir oluruz….”

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:raskolnikov Tarih: Ara 30, 2010 | Reply

    Benim bildiğim müslümanın nihai referansı Kur’an’dır. Nurculuk diye bir din var da bizim mi haberimiz yok?

  3. Yazan:Faruk Saim Akhan Tarih: Şub 10, 2011 | Reply

    Zaten aksini söyleyen olmadı nihai referans noktasında. Gözlüklerimizi çıkaralım, 180 derece bakmaya çalışalım. Açı genişledikçe ufkumuz, vizyonlarımız da genişleyecek inşallah.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin