RSS Feed for This Post

Kemalizmin Zararları(9): Adamı Hortlatır!

http://www.youtube.com/watch?v=B7oxPacJQs4

Trackback URL

  1. 9 Yorum

  2. Yazan:Cengiz Cebi Tarih: Kas 7, 2010 | Reply

    Bence “Atatürk’ü Koruma Kanunu” gereği yasaklanmalı.

    Çok kötü çünkü.

    Söz müzik sıfır.

    Kalite malite sıfır.

  3. Yazan:Oya Yaylali Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    Bu Kemalizmin zararlari sayfasini hazirlayanlara cok cok tesekkur etmeli. Bu videolari bir araya toplayinca hastaligin ulastigi elim boyutlar daha iyi göruluyor.
    Oynattilar iyice!

  4. Yazan:özlem Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    Cengiz bey sizi duydular galiba klip açılmıyor:) Ama Fazıl Say’a biraz ayıp olmuyor mu? Genelde o döver sanatıyla falan sanatçıları. Bir idole dokunmuşsunuz.

  5. Yazan:Ahmet Somut Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    Valla “ciddi” Atatükçü arkadaşlara Anıtkabir etrafındaki korumaları artırmalarını özellikle tavsiye ederim. Bu adamların gözü kara! Ata’nın cesedini çıkarıp canlandırmak için bizzat harekete geçebilirler.. Aman dikkat!..

  6. Yazan:özlem Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    Bir arkadaş da şöyle bir yorum yapmıştı. Belki de haklıdır. bu duruma şükretmemiz gerekiyordur.
    “Ya ben onların bu deli tepe hallerine razıyım. bu psikoloji ile silahlanıp dağa falan çıkmalarından korkuyorum. ”

    Biraz bu kliplerin gezindiği kemalist sitelerde dolaşınca insan bundan gerçekten ürküyor. bu kliplerin altına girilen onlarca korkunç yorum oluyor çoğu zaman. hele geçen gün facede minik başörtülü bir kız çocuğunun dört beş yaşlarında konuştuğu bir klipin altında belki 20-30 tane küfür kıyamet yorum gördüm ki gözlerime inanamadım. Ufacık bir kız çocuğu ağbisi yarım yamalak konuşturmuş. Kendilerince şirin olsun diye başörtüsü bağlayıp bıdı bıdı bir şeyler söyletiyorlar. görüntünün altında küfürün kıyametin bini bir para. hem de ağza alınmayacak şekilde.

  7. Yazan:Ahmet Somut Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    Dur aslında deli projem geldi: Anıtkabir’den DNA alıp klonlama çalışmaları yapsak… TSK’dan ciddi ödenek alır gibiyiz.. Hemi de Atamız gerçekten acılarımıza çare olur mu onu görürdük.

  8. Yazan:Mustafa Akbaş Tarih: Kas 8, 2010 | Reply

    Selanikli Kemal mezarindan cikip ve bu neden oldugu rezilligi görürse derhal intar eder.

  9. Yazan:ibrahim becer Tarih: Kas 10, 2010 | Reply

    kendimi Yüzüklerin Efendisi-iki kule filminde,Minastirit önlerindeki uruk-hai gibi hissettim bir an. İki basma, bir çır çır fabrikası satıldığı için çok fazla emek harcamışlar, değmezdi gerçekten. İthamın ağırlığı da (satıldık) falan ağır kaçmış.

  10. Yazan:Furkan Tarih: Kas 13, 2010 | Reply

    Yahu bir de gerçekten kuvayı milliye şehitleri mezarlarından çıkıp gelse ne yaparlar acaba, çünkü sonuçta AKP seçmeninden çok da farklı olmayacaktır o şehitler. Zannediyorlar ki o şehitler, “pek” laik beyaz türkler gibi yaşıyorlardı, onlar gibi içki masalarında ömür tüketip, ladini bir hayat sürüyorlardı. Tam aksine belki de çoğu günde beş vakit namazını aksatmayan, batılı gibi olmayı kendine edilmiş küfür gibi algılayacak olan insanlardı. Bunu hiç mi akıl edemiyorlar diyeceğim ama o kadar gerçeklerden kopuk bir hayal aleminde yaşıyorlar ki ne yapsak ne etsek sesimizi duyuramıyoruz onlara. Sanki Kuran’daki ayetlerde tarif edilen, gözlerine perde çekilmiş, kulaklarına ağırlık konulmuş güruh gibiler.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin