RSS Feed for This Post

Ölecek olan kendisi değil ki…

OHAL istedi, profesyonel askerliğe karşı çıktı

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün Çatalhöyük Kültür Şenlikleri ve toplu açılış törenlerine katılmak için Konya’nın Çumra ilçesindeydi. Konuşmasında olağanüstü hal isteğini yineleyen Bahçeli, “OHAL’e karşı olanlar akan kanı görmeyenler ve Türkiye’nin bölünmesi için elinden gelen gayreti gösterenlerdir. OHAL bir anayasal kurumdur. Demokrasiyle çatışır bir yönü yoktur.” dedi. 
  
 MHP lideri, “Profesyonel askerlikte Türkiye geç kaldı mı?” sorusu üzerine ise bütün bunların hepsinin Türkiye’deki açık bir mücadeleyi gölgelemekve kafaları karıştırmak için ortaya konulan şeyler olduğunu savundu. Her gün 2-3 tane şehidin verildiği bir dönemde bunların kim tarafından gündeme getirildiğine dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Bahçeli, 20 yıldan beri aynı insanların aynı şekilde konuşarak televizyonları meşgul ettiğini, bu kişilerin insanların zihnini karma karışık hale getirdiğini ileri sürdü. Bahçeli, kökü kazınana kadar terörle mücadele edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. ALİ ÖZSOY KONYA

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:Furkan Tarih: Haz 29, 2010 | Reply

    Ne kadar akılsız insanlar var hayret etmemek elde değil. Ya da kin ve intikam duyguları gözlerini o kadar karartmış ki, sanki akılları artık çalışmaktan vazgeçmiş. Kökünü kazımaktan bahsediyorlar hala. Kardeşim bu tamamen yanlış bir politika, bu adamı takip edenler size seslenmek istiyorum. Yanlış adamın peşinden gidiyorsunuz. Bir dakikalığına farzedelim bütün PKK’lıları öldürdünüz. (Mümkün değil ya diyelim ki oldu) Terör biter doğru. Ama bir on sene sonra tekrar ve bu sefer daha şiddetli başlar. Çünkü öldürdüğünüz insandır. Ve hepsinin sevenleri, akrabaları vardır. Ve onların hepsini kendinize düşman etmişsinizdir. Bu kin ve düşmanlık derinden derinden öyle bir büyür ki hepiniz altında kalırsınız. Kökünü kazıyalım sözü böylesine aptalca söylenmiş bir sözdür. Geleceği düşünmeyen, bu politikanın ekeceği düşmanlık tohumlarını görmekten aciz. Akıllı insan, “kökünü kazıyarak” terörü bitireceğini vaadeden insanı bırakın takip etmeyi sokağına bile uğramaz.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin