RSS Feed for This Post

Sıradan İsrail…

Israeli Attack on the Mavi Marmara, May 31st 2010 // 15 min. from Cultures of Resistance on Vimeo.

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:özlem Tarih: Haz 12, 2010 | Reply

    Bu görüntülerden çok daha açık olanı dün geceye kadar youtube a yüklenmişti. orada saldırının hemen öncesinde insanların görüntüleri ve ilk başladığı an çok net gözüküyordu. Zodiacların gemiye ilk yanaşması ve yanaşırken açtıkları ateş, bombalar insanların ilk şaşkınlıkları. Günlerdir televizyonlarda helikopterden inen timlerin dövüldüğü görüntülerin bir öncesi ve ilk saldırı anı çok net idi. Yazık ki Youtube un bünyesi bu kadar açıklık ve dürüstlüğü kaldıramamış olsa gerek görüntüler kalkmış. Nasıl olsa yeniden ortaya çıkar. Boşuna uğraşıyorlar.

  3. Yazan:suzannur Tarih: Haz 12, 2010 | Reply

    youtube ve farklı sitelerde(yurtdışı yayınlarda) tam bir Mavi Marmara ve Türkiye suçlaması hakim. Adamlar yemeyip içmeyip Mavi Marmara ve içindekiler için olumsuz yorumlar yapıyorlar hele de çoğu video olayları tam tersi göstermek üzere verilmiş. Müthiş bir karalama kampanyası sürüyor şu anda.
    Nadir olumlu mesajlarla karşılaşıyorum, çoğu video silinmiş, örtbas kampanyası sürüyor.

  4. Yazan:suzannur Tarih: Haz 12, 2010 | Reply

    http://thelede.blogs.nytimes.com/2010/06/11/unedited-video-of-israeli-raid-posted-online/?ref=global-home
    adresinden izleyebilirsiniz.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin