RSS Feed for This Post

3H Hareketi ve Doğu Çalıştayı

3H Hareketi kendi deyimiyle Hürriyet, Hukuk ve Hoşgörü değerlerinin  siyasi ve toplumsal hayatımızda bilinçli ve samimi bir şekilde yer bulmasını arzu eden ve bu yönde çalışmalarda bulunan sivil bir hareket ».

Çalışkanlıklarıyla, sürekli düzenledikleri seminerler, toplantılarla da dikkati çekiyorlar. Gözden kaçmaması gereken son girişimleri terör sorunu konusunda oldu. 22-25 nisan tarihleri arasında Diyarbakır’da bir çalıştay düzenlediler ve ardından bir sonuç bildirgesi yayınladılar.

Terörün kan değil mürekkep dökerek çözülebileceğine inanan insanların artması sevindirici. Yeni bir kuşağın ülke sorunlarına akılla, soğuk kanlılıkla yaklaşma ihtimali bile yüreğimizi ısıtıyor.

Sorunları bizzat sorunların yaşandığı yerlere giderek anlamaya çalışmak ayrıca takdir edilmesi gereken bir girişim. Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de fildişi kulelerden ahkâm kesen yari-aydın kuşağın yerine belki de halka yakın bir gençlik gelecek…

3H Hareketi’nin sitesinden ayrıntılı bilgi edinilebilir: www.3hhareketi.org

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:Alper Akalın Tarih: Nis 28, 2010 | Reply

    Eyvallah Mehmetciğim, senin gibi arkadaşların desteğini hissettikçe daha da motive oluyoruz.

    Darısı daha etkili etkinliklere

  3. Yazan:amarat Tarih: Nis 28, 2010 | Reply

    Derindusunce.org ekibine çok teşekkür ederiz.

  1. 2 Trackback(s)

  2. Nis 29, 2010: Twitter Trackbacks for 3H Hareketi ve Doğu Çalıştayı : Derin Düşünce [derindusunce.org] on Topsy.com
  3. Nis 30, 2010: Twitter Trackbacks for 3H Hareketi ve Doğu Çalıştayı : Derin Düşünce [derindusunce.org] on Topsy.com

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin