RSS Feed for This Post

Yurda Dönen PKK’lılar

Dağdan inenlerin (1) gerilla giysileri giymeleri, (2) önderlerinin barış sürecine katkıda bulunma çağrısını dikkate alarak geldiklerini ifade etmeleri ve (3) zafer işaretleri yapmaları, Türkiye’de pek çok kişiyi rahatsız etti! Bu kişiler PKK’lıların takım elbise kravatla gelip, Atatürk’e saygılarını ifade edip hazırola geçmelerini bekliyorlardı herhalde…

DEVAMI

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:Olcayto Tan Haskol Tarih: Eki 25, 2009 | Reply

    Bu derece ciddi bir siyasal riski içeren icraatın iktidar partisi tarafından gerçekleştirilmesi cesur bir adım.

    Özellikle görsel medyanın nifak tohumlarını dikkate almadan kendi adıma yapılan işe sahip çıkıyor ve sonuna kadar destekliyorum.

    Bu meselenin çözümü Türkiye’nin uluslararası platformda ve özellikle bölgesinde bir çekim merkezi olma şansını perçinleyecek, resmi ideolojinin beslenmesi için kendi coğrafyasında kendine yapay düşmanlar yaratan paranoyak bir yönetim geleneğinden, daha demokrat daha kuvvetli ve bölgesel entegrasyona daha uygun global bir kuvvet haline gelebilmesinin yolunu açacaktır.

    Toplumun bütün kesimlerini dikkate alarak ve bu kesimlerin hassasiyetlerine azami saygıyı göstererek sürecin sağlıklı bir şekilde devamını diliyorum.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin