RSS Feed for This Post

En çok okunan haber siteleri hangileri?

Daha önce de bahsetmiştik ALEXA çubuğundan. Buradan indirip kuruyorsunuz ve bir çok kişi sizden önce bu çubuğu kurmuş olduğu için bir sürü bilgiyi bedavadan elde ediyorsunuz. Ziyaretçi yoğunluğu, sitede geçirilen ortalama süre… Bizim ilginç bulduğumuz bilgiler arasında özellikle iki şey var, birincisi sitenin Türkiye siteleri içindeki sıralaması. Diğeri ise o sitedeki ziyaretçilerin başka hangi siteleri gezdikleri. Meselâ Zaman gazetesi okurlarının aynı zamanda Hürriyet ve Milliyet okuduklarını da görebilirsiniz bu çubuk sayesinde.

Biz de Türkiye’de en çok okunan haber sitelerinin bir listesini yaptık ALEXA çubuğu sayesinde. İşte 22 Ekim 2009 tarihi itibariyle ülkemizin en çok okunan haber siteleri ve Türkiye sıralaması içindeki yerleri:

http://haberturk.com 19
http://haber7.com 31
http://www.ntvmsnbc.com 32
http://www.haberler.com 74
http://timeturk.com 256
http://aktifhaber.com 331
http://www.sondakika.com 820
http://haber10.com 848
http://www.medyatava.net 1246
http://habervakti.com 2289

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:haber Tarih: Eki 27, 2009 | Reply

    google da ilk 10 sıralamasındaki siteler bunlar güzel bir liste.

  3. Yazan:tayfun ulubey Tarih: May 9, 2010 | Reply

    ayıbı örtmek erdemdir,
    deniz baykal a en büyük iyiliği
    başbakan yapmış,
    hem kendisi konu etmemiş, hemde konu edilmemesini istemiş ve
    talimat verip siteleri engellemiş…
    Acaba denizve yanındakiler ne yapardı
    heralde, kendi elleriyle görüntüleri dağıtırlardı
    belkide meclise ekran kurar izletmek isterlerdi…
    artık uyanmış bu millet için bunlar gerekli değil diye düşünüyoruz.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin