RSS Feed for This Post

Verme hakkı… Yeniden :)

Trackback URL

  1. 2 Yorum

  2. Yazan:cb Tarih: Ağu 20, 2009 | Reply

    Mehmet bey,

    bu paylaşımı DD sayfalarına taşıdığınız için Allah razı olsun.

    İHH internet sayfasında bireysel yardımlar için gerekli açıklamalar mevcut ama ben kısaca bahsetmek isterim.

    İhh’nın bir çok faaliyeti var dönem itibari ile sanırım 55 liralık bir Ramazan erzak paketi uygulamaları var.Bunun yanı sıra Kurban,Katarakt Ameliyatı,Yetim Sponsorluğu faaliyetleride mevcut.

    Yetim Sponsorluğu aylık ödemesi 70 lira,gayet cüzi bir miktar kişi tek başına karşılayamasa bile bir kaç arkadaşıyla bir araya gelip bir yetime sponsor olabilir.Mesela biz öyle yaptık.İHH’nın faaliyetler olarak herşeyi düşünen bir tarafıda var,yetim bir çocuğun sponsoru olduğunuzda size kendi yetiminizin kısa bilgilerini ve bir fotoğrafını gönderiyorlar.Oldukça hassaslar mesela sponsor olan bir arkadaşıma geçen hafta ‘maalesef yetiminize ulaşamıyoruz,yeni bir yetim sponsorluğu almak ister misiniz’ şeklinde bir mesaj geldi bu gibi bilgilendirmelerde de bulunuyorlar.Yani herşey açık ve hassas.

    Doktorlarında çok yardımı oluyor,Tr’den dönem dönem birçok doktor bireysel yardım amacıyla ihtiyaç sahibi insanlara İHH aracılığı ile ulaşıp ücretsiz ameliyatlar sağlıyorlar.Bir doktor arkadaşın acı anısı ; 10 yaşlarında bir çocuğun acil fıtık ameliyatı olması gerekiyor,maalesef yeterli miktarda hastayı uyuşturacak madde yok,ameliyattan vazgeçmek üzereler,hasta olan çocuğun sözleri ; ‘ben bir daha bu imkanı bulamam,beni bağlayın ve bu şekilde ameliyat edin’ ve malesef doktorlar ameliyatı bu şekilde gerçekleştirmek zorunda kalıyor.Bu durumu izah edebilecek bir kelime bulmam zor elbet.

    İHH ve bünyesindeki insanlardan Allah razı olsun,bize insan olmanın anlamını hatırlattıkları için.

  3. Yazan:Kaan Coşkun Tarih: Ağu 27, 2009 | Reply

    Yetim spornsorluğu ve Katarak ameliyatları harika.
    Düşünün bir insanın gözlerini açıyorsunuz.harika bir şey bence.
    Böyle kampanyalara sitelerin destek olması şart bence. Bu konularla alakalı müstakiler yazılar bekliyoruz.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin