RSS Feed for This Post

Çilek Organizasyon Striptizli Ramazan Eğlencesi Yapabilir

Yobaz Kemalistlere yeni iş fırsatı

 İş arayan tesettürlü kızlarla alay eden yobaz kemalist firma Çilek Organizasyon‘un hizmet buketinden seçmeler:

 Ramazan Eğlencesi

 Ramazan ayı süresince çadır kurularak, günümüzde ise lunaparklarda ya da gece pazarı havası yaratılarak büyük meydanlarda düzenlenen konserler, gösterilerle katılımcıları eğlendirirken, eskinin kantosu, Hacivat’ı Karagöz’ü, muhteşem fasılı üstüne günümüz pop müziği ve şovmenlerini ekleyerek düzenlediğimiz çeşitli orijinal ve unutulmaz ramazan eğlenceleriyle size farklı organizasyonlarda hizmet vermekteyiz.

 Bekarlığa Veda Partisi

 Bekarlığa veda partilerinin henüz kültürümüzde oturmamış ve ithal bir parti anlayışı olduğu söylenir. Bizse bugüne kadar yüzün üzerinde bekarlığa veda partisi düzenlemiş bir kuruluş olarak buna karşıyız. Eğer sevdiğinizin bekarlığa veda partisi yapması sizi rahatsız ediyorsa, aranızda bir güven problemi var demektir. Ona bir gece güvenemeyecekseniz hayatınızın geri kalan gecelerinde nasıl güveneceksiniz? Bu aşamaya geldiğiniz bir erkeği/bayanı zaten çok iyi tanıyor olmanız gerekir; o yüzden kötü düşünceleri kafanızdan atıp ona güvendiğinizi ve partisinde çok eğlenmesini söyleyin. Emin olun özgürlüğüne saygı duyduğunuz için sizi daha çok takdir edecek ve aşkı kabaracaktır. Biliyoruz ki, müstakbel eş olarak sevdiğinize ya da kendinize bundan daha güzel bir hediye veremezsiniz. Hem baylara hem de bayanlara özel birbirinden renkli bekarlığa veda partisi, kına gecesi ve diğer formatlardaki seçeneklerimizle bu özel gününüzde de yanınızdayız. Ekibimiz sizin istediğiniz renk ve çizgide bir beyin fırtınası yaparak en heyecanlı ve fantastik sonuca ulaşıyor. İster türküler eşliğinde masum bir kına gecesi, isterseniz de polis, hemşire, gardiyan, rahibe, pizzacı, kovboy ya da farklı üniformalı bay/bayan striptizciler… Ya da çocukluğunuzdan beri sizi ve aile/iş/aşk hayatınızı tema alan barkovizyon gösterimleri içeren, sade, klas ve abiye bir kokteyl… Unutmayın, yapabileceklerimizin limiti sadece sizin ve bizim hayal gücümüzle sınırlı. İleride ‘Keşke bunu da yapsaydım’ demek istemiyorsanız, bize ulaşın…

… Bu makale ilginizi çektiyse…

 Alaturka Laiklik: “Beni bir bir sen anladın, sen de yanlış anladın!”

Türkiye Cumhuriyeti’nde Alevîlere zorla Sünnî İslâm öğretilirken Sünnîlerin başörtüsü devlet dairelerinde yasak. Türk Ordusu’nun istihbaratı camileri ve namaz kılanları fişliyor. Hristiyan Ermenilerin ne kiliseleri, ne yetimhaneleri ne de cemaat lideri seçimleri özgürce yapılamıyor. Rumların ruhban okulları özgür değil. Yahudiler diğer gayrı Müslimler gibi askerde ayrımcılığa uğruyor. Ateistlerin kitapları, internet siteleri yasaklanabiliyor, kapatılabiliyor. Gayrı Müslimlerin alın teriyle biriktirdikleri vakıf malları 1970′lerde gasp edildi, hâlâ geri verilmiyor.

Sahi Laiklik neye yarıyor? Bu kitap son yıllarda Türkiye’nin gündemine gelen, birbirinden ayrı gibi duran ama çekirdeğinde Yobaz Laiklik Meselesini barındıran konuları ele alıyor.Buradan indirebilirsiniz.

Trackback URL

  1. 13 Yorum

  2. Yazan:eg Tarih: Tem 27, 2009 | Reply

    hatta barlarda elektronik müzik eşliğinde sema gösterisi de pakete dahilmiş…

  3. Yazan:cb Tarih: Tem 27, 2009 | Reply

    Yobaz laiklik,hafta başı iş başında…

    Çilek Gurup,her türlü çirkef organizasyonda mevcut.

    firma mı?Kemalizmin rende makinası mı?Belli değil.

  4. Yazan:BetuL Tarih: Tem 27, 2009 | Reply

    Guler misin, aglar misin..?

  5. Yazan:hasan Tarih: Tem 27, 2009 | Reply

    Yapabilir de size ne, isterse ramazanda fasil yapar, size karisilmadiktan sonra bosverin gitsin. Bir de bu firmanin kemalizmle ne alakasi var. Bence birileri kafayi bozmus kemalizmle, allah sifa versin ne diyim.

  6. Yazan:Ebru Tarih: Tem 27, 2009 | Reply

    İşte para hırsının sınırı yok. Dindar da oluruz dinsiz de. Yeter ki, ucunda para olsun. Hırs,açgözlülük, tamah insanın içini doldurunca, diğer tüm önemli şeyler akıl,fikir ve vicdan o bünyeyi terkediyorun canlı örneği olsa gerek bu firma ve yöneticileri.

  7. Yazan:bora Tarih: Tem 27, 2009 | Reply

    Laik Atatürk Türkiye’sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.

    Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.

    İş arayışınızda başarılar.

    Fatih bölgesini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.
    İyi Çalışmalar.. Emir Onur Çilek Çilek Grup”

    cumhuriyet çocuğu ve muhafızı olduğunu iddia eden bu şahsın intahara sebebiyet veren bir tecavüz olayının zanlısı olduğunu biliyor muydunuz?

    Şeyma Engin isimli bir bayanın iş başvurusunu sırf başörtülü olduğu için hakaret dolu bir maille reddeden Çilek Grubu’nun yetkililerinden Emir Onur Çilek’in ABD’de işlediği bir tecavüz suçundan İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.

    Kendisinin laik Atatürk Türkiye’sinde yaşayan cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurumda çalıştığını belirten Emir Onur Çilek’in ABD’de üniversite öğrenimi gören 17 yaşındaki Nermin K.’ya tecavüz edip intiharına neden olduğu gerekçesiyle 20.5 yıl hapsi istenmiş

    31 Temmuz 2003’te tutuklanan Çilek, ifadesinde 19 yaşında zannettiği Nermin K.’nın dernek toplantısı için evine geldiğini, kendisini öpmek istediğini, yine kendi isteğiyle elbiselerini çıkardığını ve zor kullanmadan birlikte olduklarını öne sürmüş. Olayın etkisinden kurtulamayan Nermin K., 6 gün sonra, ağabeyinin evde olmadığı sırada kendisini asarak intihar etmiş. timetürk

    pisliği ve şerefsizliği daha derinden tahlil etmek isteyenler için bir de link

    cumhuriyet çocukluğu ve muhafızlığı böyle bir şey olsa gerek.
    Allah belalarını versin

  8. Yazan:mehmet ali Tarih: Tem 27, 2009 | Reply

    Bora..
    verdiğiniz link yarınki gastelerde, manşet olmalı, ama hsyk atamaları açıkladı, geç mi kaldık acaba??

  9. Yazan:bora Tarih: Tem 28, 2009 | Reply

    mehmet bey,
    millet “yüksek siyasetle” uğraşmaktan “adi suçları” görmezden gelmeye, hasır altı etmeye çok alıştı. halbuki “adi suç” bazı açılardan çok daha önemli. anlaşılan kimse ellerini kirletmek istemiyor. ismimdeki linke tıklarsanız türkiye’nin cinayet günlüğünü göreceksiniz. sadece temmuz ayında işlenen cinayet sayısı 100’ü geçmiştir. gasp, tecavüz, cinayete teşebbüs, bilimum başka suç ve intaharlar bunun dışındadır. insanı araştırıken, anlamaya çalışırken gözardı etmeye, yok saymaya çok alıştığımız bir alan bu. bu haberler manşete çıkmasa bile insanın yapabilirliklerini daha iyi anlamamıza sebep olmasıyla gördüğümüz sahte mutluluk rüyasından bizi biraz olsun ayıltıyor. ölüm ne kadar da yakın ve öldürmek ne kadar da olası insan daha iyi görüyor.

    bu haber manşetlere çıkmaz. çocuğun babası eski vergi şampiyonu. muhtemelen “beyaz türk” olmasaydı şimdi hapiste cezasını çekiyor olurdu. para ve güç ne kadar da iyi bir kan temizleyici değil mi?
    selamlar.

  10. Yazan:Harun Genc Tarih: Tem 28, 2009 | Reply

    Kemalizm’le ne alakasi var bunun? Bir grubun sahibi ve yoneticisi kendisini Ataturkculukle bagdastirip ayrimcilik yapiyor siz de “vay laik Ataturkculer boyle iste” diyorsunuz.
    Ateist arkadaslarim ne zaman dindarlari elestirmek isteseler Huseyin Uzmez’den, Zahid Akman’dan feyz aliyorlar. Onlara da “HOOOOP, yavas” diyorum. Simdi de size “HOOOOP, yavas” deme ihtiyaci duyuyorum.
    Hem adamlar nasil eglence organizasyonu yaparlarsa yapsinlar, size ne?

    Iyi Gunler.

  11. Yazan:Mert Kayhan Tarih: Tem 28, 2009 | Reply

    Arkadaşlar.

    SAnıyorum, sözkonusu şirket Şeyma hanımı işe kabul etmeme gerekçesini ayrımcı bir üslupla ifade ettiği ve bu yönde bir faşist yaklaşım gösterdiği için net bir şekilde eleştirilmeli hatta yuhalanmalıdır.

    Teşhisi doğru koymamız gerektiği kanaatindeyim.

    Zira, T.C. sınırlarında kanunlarla engellenmediği müdeetçe meşru sınırlar içerisinde sunulan her hizmet faturalandırılabiliyorsa ticari geçerliliği vardır. Bu meyanda, bu vatandaşlar meşru dairede ister dansöz oynatır ister striptizci, ister toplar üç beş semazen vs bir araya ramazan kutlaması yapar. insanların tercihen yaptıkları işler ve kazanç kapıları bizim hedef noktamız değil, ayrımcı politikaları hedef noktamız olmalıdır düşüncesindeyim.

    işe almama gerekçeleri olarak göstermiş oldukları saygısızlığı esef ile kınıyorum.

  12. Yazan:suat coşkun Tarih: Tem 28, 2009 | Reply

    çilek grup açıklama yapmış

    http://cilekgrup.com/

    şimdi bekleyip görmek lazım.iş başka tarafa gitmiş

    fakat sonuçta bu cevap maili o şirketten çıkmış düşünce olarak değişen birşey olduğunu sanmıyorum
    beyaz türk beyaz türktür

  13. Yazan:mehmet ali Tarih: Tem 28, 2009 | Reply

    Bora Bey, o link internet isetlerinde habere kaynak olmuş..
    http://www.habervaktim.com/haber/81139/cumhuriyetin_cocugu_cilek_tecavuzcu_mu.html
    ..
    Ama..Sizin son yorumunuzdaki, kaotik ortamla ilgili yorumunuz
    (sadece temmuz ayında işlenen cinayet sayısı 100′ü geçmiştir. gasp, tecavüz, cinayete teşebbüs, bilimum başka suç ve intaharlar bunun dışındadır. insanı araştırıken, anlamaya çalışırken gözardı etmeye, yok saymaya çok alıştığımız bir alan bu..)
    bence de, bu tekil olaylardan daha önemli..Selamlar

  14. Yazan:hidayet Tarih: Tem 28, 2009 | Reply

    hangi eğlence firması websitesi girişine “K.Ataturk” imzası koyar? Bunlar da atatürk istismarcısı..atatürk kim siz kim !!!

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin