RSS Feed for This Post

Bir Peygamberin Mirası 4

Amerikan PBS kanalının yayınladığı ve çok ses getitren The Legacy of a Prophet Hazret-i Muhammed’in hayatını anlatan belgeselin 4. bölümü (Türkçe altyazılı).

Trackback URL

  1. 1 Yorum

  2. Yazan:Nuket Tarih: Tem 25, 2009 | Reply

    Samil beyin yorumu haberiniz olsun diye buraya tasidim. Kimse yayinlamiyormus bu site digerlerine benzemedigi icin yayinlanacagindan eminim.
    Saygilarimla

    HÜSEYİN ÜZMEZ OLAYINDA Bİ İKİ KELAM ETMEZSEM ÇATLARIM – 24/7/200916:48

    Bu Hüseyin üzmez vakası İnsanlığın yüz karası,zaten adam televziyonlarda ettiği itiraf ile bile seviyesini gösterdi,ama işin beni en çok üzen yönü Vakit Gazetesinin deve dişi kadar iri yazarlarının bu insanlık ayıbı bir cürmü bile bir Cihat edasıyla ele alması bu ahlaksızlık ve sapıklığı aklamak için İslamın yüce değer ve kavramlarını bile aklama işinde kullanma çabasıdır.Hatta yorumlarım Vakit sitelerince sansürlendi,susturuldum,aforoz edildim..kaldıki İslamcı görüşe sahip birisiyim,bunların yaptıkları İslama ve Kavramlarına zarar veriyor,ne nikah bıraktılar,ne Aişe anamız bıraktılar,ne Peygamber efendimizi bıraktılar bu çirkin olayı aklamak için istismar etmedik..Buradan bir Müslüman olarak bu çirkin fiili kınıyor,bu çirkin fiil sahibi ve onu savunanların tavrınıda kınıyorum,Allah şahittirki Türkiyenin İmanlı Dindar insanlarının tamamıda benim gibi düşünüyor.Bu ve benzer İnsanlık ayıbı günahlar politik tarafgirlikle savunulamaz,başta benim gibi nice Mütedeyyin Müslüman bu çirkin işten ve mensubiyet taassubu ile manuple edilmesinden rahatsız…bu gibi İnsanlğın yüz karası işler yapanları bağlar ,onlarında canı Cehenneme..yaşasın Cehennem zalimler için..içimi biraz döktüm zira olaya tam taraf adını şimdi açıklamayacağım site benim gibi düşünenleri aforoz ediyor,yorumlarımızı sansürlüyor…Hatta Hüseyin Üzmez ne yaptıysa Allah için yapmıştır,arkasındayız…gibi aşağılık şakkakları yayınlıyor..bu tavırları en başta yüce temiz ve alemlere nizam olarak gönderilmiş İslama aykırıdır…

    ŞAMİLL – okurun diğer yorumları için tıklayınızYorumu Oyla 241
    laik maik demokratik memokratik yasal yasal deil tartışılır – 24/7/200916:44

    Evet tartışılır.Artık sabir olan laiklik deği demokrasi değil insanlarn epik yapıları kişisel yapılarıdır.Bunlar toplumun yanlış probaganda sonuçu yanlış oluşumlardır.geçmiş olsun bizlere

    62-dersim – okurun diğer yorumları için tıklayınız

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin