RSS Feed for This Post

Regaib Kandili Duası

Euzü billahi mine’ş-şeytani’r-racîm, Bismillahi’r-rahmani’r-rahîm 
 Güzeller güzeli rabbimiz!  

Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.  
 
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’ya sonsuz salât ü selam olsun.  

 İçinde bulunduğumuz şu mübarek Regaib Kandili münasebetiyle bu gecenin senin katındaki kutsiliğini de vesile edinerek dergâh-ı ilahînin önünde ellerimizi açıp yalvarıyoruz: 

 Bizi üniformalı eşkıyaların elinden kurtar. Ülkemizi her an kendi ordusu tarafından işgal edilme korkusuyla yaşamaktan kurtar. Bu eşkıyalara her türlü maddî ve fikrî desteği veren gaflet içindeki insan kardeşlerimizin vicdanını uyandır.

 Anayasa Mahkemesi’ni, askerî yargıyı zulüm tezgâhlarına alet edenlere GERÇEK YARGI korkusunu öğret. Yıllardır Kürtlere, Ermenilere ve daha nice insana türlü eziyeti reva gören, bu zulüme de vatan ve millet sevgisini kılıf gibi giydiren Ergenekonculara doğru yolu göster.

 İnsanlarımızın Kürt, Alevî, Ermeni, dindar, ateist olmaları sebebiyle haksızlığa uğramayacağı bir Türkiye kurmak istiyoruz. Bize yardım et.

 EY YÜCELER YÜCESİ! 
 
Efendimiz Hazret-i Muhammed’e,  Muallâ aile efradına, ve bütün Ashab-ı Güzînine
 
Salât u selam ederek ve şu mübarek Regaib gecesini vesile edinerek bunları senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur ya Rabbi!.. 
 
Amin
 
Velhamdü Lillahi Rabbil Alemine’l-fatiha

Trackback URL

  1. 5 Yorum

  2. Yazan:Levent Cetin Tarih: Haz 26, 2009 | Reply

    “Bizi üniformalı eşkıyaların elinden kurtar. Ülkemizi her an kendi ordusu tarafından işgal edilme korkusuyla yaşamaktan kurtar. Bu eşkıyalara her türlü maddî ve fikrî desteği veren gaflet içindeki insan kardeşlerimizin vicdanını uyandır.”

    Ne demisler, olmayacak duaya amin denmez.

  3. Yazan:Mehmet Bahadır Tarih: Haz 26, 2009 | Reply

    Şuurlu varlıkların duaları iki kısımdır
    -Fiil ve hal ile yapılan dua
    -Kalp ve sözle yapılan dua

    Dua mevzuu çok derin bir konu…

    Duanın gücüne inanıyor ve bütün kalbimle amin diyorum.

  4. Yazan:ahmet medeni Tarih: Haz 26, 2009 | Reply

    Mehmet Bey, bu dua bizi 1 yıl idare eder, inşallah!!Ama bir şeyi untmayalım: Misal dua olur da tutarsa bunun telifi olarak, sitemize, yazarlarına ve yorumcularına Hükümetin örtülü ödenekten veya açıktan maaş bağlamasını talep edelim mi?

  5. Yazan:drn_dusunce Tarih: Haz 26, 2009 | Reply

    levent bey ALLAH “ud’uni estecübleküm” dua edin kabul edeyim diyor. Rahmeti sonsuz zatın katında kabul olmayacak dua yoktur.

  6. Yazan:Mehmet Yılmaz Tarih: Haz 26, 2009 | Reply

    Duanin kuvvetini bir an için kalplerinde hissetmis olanlar baska hç bir sey yapamazlar, hep dua etmek isterler, yemek yerken, çalisirken.. her nefes alis verislerinin bir dua olmasini isterler. ALLAH herseyi duyandir, agnostikler de O’ndan yardim isteybilirler. samimi olmak yeterlidir 🙂

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin