RSS Feed for This Post

Obama… içimizden biri?

Obama Mısır’da konuşurken gözlerimiz doldu, ahh dedik işte Filistinlilerin çilesine son verecek beklenen kurtarıcı(!) Kur’an filan da okudu, ah canıım…

Özeleştiriyi bir kaç asırdır reddeden Şark zihniyetinin sonucu bu. Bir sorun mu var?

  • – Bizden olamaz. Haçlı zihniyeti! Siyonistler!
  • – Çözüm?
  • – Bizden gelemez, önce saldırgan saldırmayı bıraksın!
  • – Peki biz neden bu kadar zayıf düştük? En altta, en sonda kaldık?
  • – Bütün suç moğollarda, haçlılarda, siyonistlerde ve neoconlarda!
  • – Sakın Müslüman esaret yularını boynuna kendi elleriyle geçirmiş olmasın?
  • – Sen Müslümanları suçluyorsun! Gizli bir siyonist olmalısın!
  • – Müslüman ülkeler birbirlerine saldırmak için ABD’den, Avrupa’dan ve İsrail’den silah almıyorlar mı? ABD’nin Irak’ı işgal etmek için harcadığı paraların bir kısmı Müslüman parası değil mi? Müslüman ülkelerin gizli servislerinin banka hesapları neden Lüksemburg’da aynı bankada? Neden bu bankanın müdürü Eduard İsrael idi? Neden Müslüman gazeteciler ClearStream’den hiç bahsetmiyor?
  • – Sus! Kafamı karıştırma! Cumaya yetişeceğim, cami çıkışında İsrail bayrağı yakacağız, görsünler günlerini pis siyonistler!

Amerika Tedavi Edilebilir mi?

 Bayrak yakmanın ve Amerikan/İsrail mallarını protesto etmenin dışında bir şeyler yapmak gerektiğini düşünenler için yapılmış bu çalışmayı ilginize sunuyoruz. ABD desteği son bulmadan Ortadoğu’nun psikopatı İsrail’in saldırganlığı bitmeyecek ve Ortadoğu’ya huzur gelmeyecek gibi görünüyor. Vietnam’da ve Latin Amerika’da yaşanan katliamlar Ortadoğu’da devam ediyor.
 Amerikalılar neden bu kadar gaddar? Dünyanın geri kalan kısmında yaşayan insanlara karşı niçin bu denli acımasız? Buradan indirin.

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:eg Tarih: Haz 5, 2009 | Reply

    “Obama Mısır’da konuşurken gözlerimiz doldu, ahh dedik işte Filistinlilerin çilesine son verecek beklenen kurtarıcı(!) Kur’an filan da okudu, ah canıım…”

    valla mehmet, obama’ya mesih gibi bakan liberaller harici, konuşmaya inanan ve ciddiye alan (ve dolayısıyla gözleri yaşaran) kimse olmadı benim çevremde…

  3. Yazan:Ali Yürekli Tarih: Haz 5, 2009 | Reply

    Açıkçası konuşmayı dinlemedim okumadımda yalnız bir çok müslümandan daha müslüman baksanıza “Selamun aleyküm” demiş Türkiye’deki %99’u müslüman olan ülkenin halkının çoğuna bu sihirli cümleyi söyletemezsiniz.:):) Allah muhafaza sinir kırizine girer. Gerçi bu kelimeyi duyması bile sinir kırızine girmeye yetiyor.:)Obama’nın söylediği güzel konuşalım güzel şeyler olsun babında. Tek sorun tamam güzel konuşalım da sizin istediğiniz kadarda güzel konuşmayalım diyor :)(diktatörlüklere açık kapı bırakmış heralde bunun kolay kolay değişmeyeceği inancına sahip menfaatlerini de korumalı canım. Onlarsız olur mu?)Gücün kadar demokratlık özgürlük tasla ülen denmesinden çekinmiş olacak.

  4. Yazan:cemile bayraktar Tarih: Haz 5, 2009 | Reply

    Sorun zaten bu ya,çözümü hep ötekinden beklemek.Sorunu çıkarmış olandan çözüm beklemek yerine sorunu yaşayanların içerisinden bir çözüm gelse nekadar kalıcı olacak.Yok biz suçlama ile başlayıp suçlama ile bitirelim.

    Liberalllerin Obama aşkı ile kendini bilmez sözde İslamcıların öfkesi arasında gelişen bir çözümsüzlüklük.Bu ilişki tedavisi mümkün olmayan bir hastalıktan başka birşey değil.

    Cici Obama’nın selamı,ayağında takunya,ağzında sakız Mısır ziyareti,Ilımlı İslam kelimesi kullanmaması gibi magazinsel eylemleri bir anlam ifade etmiyor.İcraat görmek isterük :)İcraat gelene kadar Abd demokrasisi bir iyileştirme olarak kendine inandıramaz.Yaptıklarının tedavisinden sonra ancak.

  5. Yazan:VAY Tarih: Haz 5, 2009 | Reply

    bir iki bişeler yapar belki bakalım neler olacak.göz boyama babından.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin