RSS Feed for This Post

Nor Radyo Yayına Başlıyor

Nor Radyo her gün 20:00-01:00 saatleri arasında test yayınında.

Radyonun kendi diliyle: 

Nor Radyo başta Türkiyeli Ermeniler olmak üzere Anadolu coğrafyasında yasayan tüm halkların kendilerini özgürce ifade edebilecekleri ve kültürlerini paylaşabilecekleri bir internet radyosu projesidir.

 Nor Radyo, çok kültürlülüğün ve bir arada yaşamın sesidir. Bu bağlamda milliyetçiliğe, her türlü, ırksal, etnik, cinsel ayrımcılığa karşı barış, özgürlük, eşitlik ve kardeşlikten yana tavır alır.

 Bu ortak paydaları paylaşan ve kültürel zenginliğini paylaşmak isteyen tüm dostlar bu özgür platforma davetlidir.

Trackback URL

  1. 3 Yorum

  2. Yazan:Hasan Tarih: Şub 4, 2009 | Reply

    Şu an dinliyorum.. Ne güzel bir yayın kurmuşsunuz. Az önce “muş yöresine ait Ermenice” bir şarkı vardı. Şimdi “Sarı Gelin” in orjinali çalıyor. Çok duygulandım..

    Radyoyu kuran arkadaşlara gönülden teşekkürler.

  3. Yazan:feriha Tarih: May 1, 2009 | Reply

    bu radyonun frekansı ne peki?

  4. Yazan:ADİL ÖZGÜR DEMİR Tarih: Eyl 4, 2010 | Reply

    nor kelimesini çok severdim. eskiden beri tesadüfen dün internette nor radyo açıldığını gördüm. adı çok güzel. yaşananlar geçmişte kaldı unutulmalı acılar..ermeni kardeşlerimize hayırlı olsun..

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin