RSS Feed for This Post

Rasim Ozan Kütahyalı Kanal T’de

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür ve Rasim Ozan Kütahyalı her hafta politika gündemini konuklarla yorumluyor. Bugün 17.30da Kanal T’de… 

 

 FREKANSLAR

TURKSAT 3A
FREKANS : 12685
S/R : 30000
5/6 HORIZONTAL
D SMART : 157. KANAL
DIGITURK : 51. KANAL

Trackback URL

  1. 11 Yorum

  2. Yazan:hüseyin günay Tarih: Oca 14, 2009 | Reply

    sayın kütahyalı 14.01.2009 tarihinde saat 21.00^da mahmut övür beyefendiyle yaptıgınız söyleşiyi büyük bir zevkle seyrettim,programın canlı olması sebebiyle biz seyircilerinde sms veya e mail ile ilerideki programlarınıza katılmak istiyoruz başarılarınızın devamını dilerim selamlar.

  3. Yazan:zeki Tarih: Nis 15, 2009 | Reply

    sayın kütahyalı gecmiş olsun .saldırıyı aynen hissettim

  4. Yazan:hasan Tarih: Eyl 3, 2009 | Reply

    bence osman pasaya yaptıgınız cok büyük bir terbiyesizlik siz egriyi dogru ayırt edmicek kadar cahil olamazsınız ama yaptıgınız bunu gösteriyo sizi kınıyoruz

  5. Yazan:abdullah Tarih: Eyl 25, 2009 | Reply

    bu zaatin sayin Osman Pamukoglunun hakkinda soyledigi sozleri nefretle kiniyorum kime hizmet ettigi yazdigi ve soyledigi sozlere acikca ortadadir,yıllarca Turk milleti avutuldu kandirildi soyuldu buna yeter diyen tek cesur insan sayin Osman Pamukogludur bizler onun destekcisiyiz ona uzan eller ve sozler bu halk elbet hesabini soracak, sen rasim ozan kutahyali denen sahis aklini basina topla abuk sabuk yazilar yazma,iftira dolu yazilar ve sozler sarfetme ve bunu asla ve asla unutma bu gemi batarsa ambardaki fare suruleride bu gemi ile beraber batacak,yasasin Turk milleti,yasasin Vatan , Ne Mutlu Turkum Diyene

  6. Yazan:ali Tarih: Ara 27, 2009 | Reply

    bu milletin karnı tok osman pamukoglu gibi laf salatası gibi yedirmeye çalışanlara karşı.bu millet senı we senin gibilerini artık iyi biliyo osman pamukoglu ilk seçimde halktan tokadı yiyince anlarsın helal olsun rsim ozan kütahyalıya artık nesli tukendi bu gibi adamların yani pamukoglu gibi vatan millet nidaları atanların

  7. Yazan:zikrullah esen Tarih: Oca 16, 2010 | Reply

    slmlar efendim sitenizden 2 yildir haberdardim fakat bu turde sitelerden tonla olunca, “nicelik artinca nitelik azalacagindan” mantigindan dolayi, uzak durdum.Rasim Bey` in TARAF ta yazmasindan sonra haberdar oldum ;ancak Portekiz `e Erasmus programi ile gelince kiymetini bilemedigim degerler listesini olusturmamda fikir verdi,bir farkindalik hasil oldu ben de. iyi ki varsiniz …habervaktim.com,timeturk.com gibi seçkin sitelere ilh. sizi de ekliyorum faydalanacagim bir sitenin dogum gununu kutlarim.

    kuçuk beyinler kisileri; orta buyuklukte beyinler olaylari; buyuk beyinler de fikirleri tartisirlar..

    buyuk beyinlerin cirit attigi er meydani sanirm burasi…

  8. Yazan:serkan sökmen Tarih: Eki 19, 2010 | Reply

    ey rasim ozan kütahyalı; bi magazin programında çıkmış ahmet kaya ya yapılmnlar haksızdı kürt oldıgını ve kürtce şarkı söylemeye çalıştı yuhalandı taşlandı memleketten kovuldu diyosun ahmet kayayı övefrek.bilmezmisinki ahmet kaya pkk lı bir kürt vatandaşıydı apoyla resimleri konserlerinde apo aleyhine tezahuratlar yapardı…ama bunları biliyo olmana rağmen dalkavukluğunu yaptıgın akp nin kürt açılımı ploitikasına uygun olmadıgı ,için bu konulara giremedin …

  9. Yazan:Ekrem Senai Tarih: Eki 19, 2010 | Reply

    ahmet kaya pkk lı bir kürt vatandaşıydı apoyla resimleri konserlerinde apo aleyhine tezahuratlar yapardı…

    O arkada Apo resimli konserin fotomontaj olduğu ortaya çıktı. Siz de muhtemelen Türk basınının amiral gemisinin gazına gelmiş milyonlardan birisiniz. İşte bu yüzden Ahmet Kaya çok severmiş-o yüzden bu başlığı atmışmış- olan Şerrefsizden hesap sorulacak. Askerin emriyle “işte hainler” diye liste hazırlayan, “yeşil sermaye şirketleri” diye çarşaf çarşaf listeler yayınlayan, bu ülkenin vatandaşları olan insanları uzaylılarmış gibi haber yapan, kışkırtan, hedef gösteren bu şerrefsizlere basın ahlak ve ilkeleri sorulacak. Sinirlenmesinler kendilerine bu sorular yöneltildiğinde, azıcık muhasebe yapsınlar. Biraz onura sahiplerse çıksınlar kamuoyundan özür dilesinler.

  10. Yazan:logic Tarih: Eki 19, 2010 | Reply

    apo aleyhine tezahuratlar

    bak sen. hem aleyhine tezahürat yapıyor hem de PKK sempatizanı oluyor.

    adamın Türkçesine bak, hizaya gel. sonra bu Milliyetçiler cahildir deyince kötü oluyoruz. e kütük gibiler işte, yalan mı?

  11. Yazan:logic Tarih: Eki 19, 2010 | Reply

    bu arada Ahmet abi, mekanın Cennet’tir umarım. Seni katledenlere her aklıma geldiğinde lanet okuyorum. Allah hepsinin cezasını versin.

  12. Yazan:durhat Tarih: Eki 19, 2010 | Reply

    @logic

    bak sen. hem aleyhine tezahürat yapıyor hem de PKK sempatizanı oluyor.

    adamın Türkçesine bak, hizaya gel. sonra bu Milliyetçiler cahildir deyince kötü oluyoruz. e kütük gibiler işte, yalan mı?

    Bence bunları kale almaya değmez.Bir kere amaçları fikir üetmek değil bu tiplerin.Irkçı faşist sitelerle karıştırdıklarından imlaydı,ne yazdım,ne söyledim,Türkçeyi katlettim…gibi kaygıları olmaz.İçlerindeki ırkçı öfkeyle bi geçiyorlar klavyenin başına Allah ne verdiyse.Kendilerini stantyumda sanıyorlar çünkü.Siz hiç tribünde ana avrat hakeme küfreden holiganların sözlerini tartıklarına şahit oldunuz mu:)
    Adam küfrederek deşarj oluyor,dünyası bu.Kapasite meselesi anlayacağınız.Yanlız ne dediği anlaşılmayan bu amigoların ne tür bir fikri getirisi düşünülüyor da yayımlanmaya değer görülüyor onu anlamış değilim.

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin