RSS Feed for This Post

CHP’nin başörtüsü açılımı

Trackback URL

  1. 10 Yorum

  2. Yazan:oflu göksal Tarih: Ara 4, 2008 | Reply

    chp li önder sav peygamberimize hakaret edecek.
    ondansonra onun genel başkanı başörtülüleri partisine alacak.. bu ne perhiz bu ne lahan turşusudur…

  3. Yazan:Mustafa Akbas Tarih: Ara 4, 2008 | Reply

    Baykalin carsaf girisimi ancak *döneklikle* adlandirilir.Olacak is degil Adam aklim ereli Anadolunun örf ve adetlerini karsi savasti bakti bu is ici bos Kemalistlikle olmadigi icin döndü carsafa.Ama Sayin Baykal carsafa bürünüp, yalin ayak Istanbul bogazini su üstünde yürüyerek gecse bile Türkiyede secim kazanip Basbakan olamaz.
    Bu ülkenin insanlari Askeri Darbe tetikleyip Basbakan astirmis bir Zihniyeti hür iradesi ile secmez.

  4. Yazan:rukiye Tarih: Ara 4, 2008 | Reply

    Basortusunun bir siyasi parti ile anilmasi artik sasirticiligini yitirdi.Akp’de gorulen biri Chp de gorulunce niye olay oluyor.Sonucta ikisi de basortusu uzerinden siyaset yapan iki siyasi parti.Ne yapsin kadinlar,aradiklarini muhafazakar partilerde bulamayinca bi de buna bakalim dediler her halde,malum Turk kulturunde siyasi tecrubeler deneme yanilma yoluyla kazaniliyor.

  5. Yazan:İbrahim Ahmed Tarih: Ara 4, 2008 | Reply

    Türkiye’de siyasetin ve siyasetçilerin omurgası yok. Tüm siyasetçiler “demirel vakası”nın modları ama, Baykal onun ruhu,”dün dündür bugün bugündür.”

    bugün seçime kadardır..

  6. Yazan:Eylem Tarih: Ara 5, 2008 | Reply

    Sanirim bu artik onlarin son cirpinislaridir. Alevilerin üstüne oynadiklari oyunlar istedikleri gibi bitmeyince bu sefer de basörtüsü üzerine oynayalim diyorlar.Bu halk bunlara elbette gereken cevabi verecektir.

  7. Yazan:ucanbalik Tarih: Ara 5, 2008 | Reply

    sağdan soldan toplanmış iki üç çarşaflı, başörtülü kadına parti rozeti takılıyor, bunun üzerinde ülkede aylardır derin analizler, koca koca çıkarımlar yapılıyor, ‘yok muhafazakarlar bir de chp yi deniyormuş’ falan. Hepsi laf bunların.

    Gerçi halka ‘oduna kömüre oyunu satan’, ‘göbeğini kaşıyan bidon kafalı’ olarak bakan bir kitlenin, halkın chp’nin bu ‘açılımına’ inanıp, ‘kız fadime, hadi gel bi de chp yi deneyelim yahuu’ diye düşüneceğini düşünmesi gayet normal tabi.

  8. Yazan:suzannur Tarih: Ara 5, 2008 | Reply

    kısa vadeli oy kazanma yolu. Uzun vadede aynı CHP’ye dönüş olacak malesef. Seçim sonrası Baykal, Gürsel Tekin’i biraz sivrildiği içim harcayacaktır… Gürsel Tekin samimi de olsa malesef CHP kadroları ve Baykal aynı.

  9. Yazan:Talha Can Tarih: Ara 7, 2008 | Reply

    Tabiki Baykal’ı samimi bulmuyorum ama eleştirinin yönü bu olmamalı. Türban özgürlüğünü savunan biriyseniz ana muhalefet partisinin bu çıplak girişimini sonuçvari kanallara yönlendirecek eleştiriler ve açılımlar yapmalısınız. Peki döneklikle yapılacak alçak muamelesi ancak ne zaman mı yapılır? CHP yaptığı bu açılımın seçimlere antreman olduğunu gösterip maskesini düşürürse o zaman “döneklik” dersiniz. Yani olumsuz bulduğunuz politikadan olumlu bulduğunuz bir yöne eğilim görürseniz buna pozitif döneklik denir:) Olumludan olumsuza bir kayma görürseniz negatif döneklik denir. Bu durumda şuanki CHP de grülen döneklik pozitif döneklik; Demirel’in ki gibi negatif döneklik değil:) Ne zaman ki CHP Temmuz 2007 seçimlerinde seçim arabalarına posterler yapıştırıp da üniversiteler için özgürlük tartışmalarında yasakçı tutum gösterdiği gibi bu yeni açılımı da bugünün sonuna kadar sürdürürse Türk siyasi tarihinde ondan çarkıfeleği bulunmaz herhalde:)

  10. Yazan:yalçın Tarih: Ara 17, 2009 | Reply

    bravo suzan bır yıl oncesınden cok ısbetlı tahmınde bulunmuussun.tebrıkler

  11. Yazan:ırmak acar Tarih: Ağu 1, 2011 | Reply

    süper denilebilir.ama harika olduğu denilebilir

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin