RSS Feed for This Post

Karikatür mü yoksa psikolojik harp mi?

Trackback URL

  1. 10 Yorum

  2. Yazan:Erkan AYDIN Tarih: Kas 17, 2008 | Reply

    Bu karikatüre Sn.M.Nedim HAZAR zaman gazetesinde değinmiş.çok güzel bir yazı olmuş.Okumanızı tavsiye ederim.
    Benim fikrim %100 psikolojik harptir.Amaç son gazinin uğurlanması falan değil.Amaç ergenekon davasını sulandırmak, milletin beyninde haksız olaylar gibi göstermektir.

  3. Yazan:burak Tarih: Kas 17, 2008 | Reply

    karikatür.

  4. Yazan:Utku Şentürk Tarih: Kas 17, 2008 | Reply

    Hrant Dink’i katleden,301.md. davaları başta olmak üzere bir çok yerde faşizan ve saldırgan gösteriler yapan,sağa sola bombalar koyan “tosuncukları” 2. kuvayi milliye diye lanse eden ve kendini solda sanan (yeni bir şey değil nazi partisinin açılımı da nasyonel “sosyalist” “işçi” partisi’dir)zavallılara tek bir sözüm var: “BU KADAR CEHALET ANCAK EĞİTİMLE MÜMKÜNDÜR” Resmi ideolojinin rahle-i tedrisatından geçenlerden,Nutuk’u Kur’an-ı Kerim zannedenlerden fazlası da beklenmez zaten…

  5. Yazan:haki demir Tarih: Kas 17, 2008 | Reply

    Ayşe hanım tebrikler

    nerde yayınlanmış bilmiyorum ama tam isabet

    dikkatlere sunduğun için teşekkür ederim

  6. Yazan:bedr Tarih: Kas 18, 2008 | Reply

    bir karikatür eğer ‘acaba psikolojik harp mi ki’ diye algılanıyorsa, karşı taraf düşmandır… mı?

    demek ki iş çok fazla ciddi artık türkiyede.

  7. Yazan:Aziz Yılmaz Tarih: Kas 18, 2008 | Reply

    Bu metodun tanımının psikolojik harp mı,çarpıtma mı,gerçeklerin üstünü örtme mi ya da kafakarıştırma mı olduğunun pek bir önemi yok.Sonuçta ülkemizde “karanlık”ilişkilerin devam etmesinden beslenen anlayışların bir ürünüdür.Ülkenin hep böyle karanlıkta kalmasını arzulayan kafa yapılarının bir marifeti ve aynı zamanda bir çabası olarak değelendirilebilir ancak.

  8. Yazan:Historian Tarih: Kas 18, 2008 | Reply

    Diğer milliyetçi rejimlere verilmekte olan cezalarla kıyaslandığında bizim payımıza düşen yine “Mavi Sürgün”dür.

  9. Yazan:suzannur Tarih: Kas 18, 2008 | Reply

    Aslında bu bir durum tespitiyse ve birilerinin algısı son çılgın Türk’ün de uğurlandığı üzerine kuruluysa, bu tarz düşünen insanların bilinçaltlarında gittikleri yolun sona erdiğini anladıkları anlamına gelmez mi?
    Öyleyse kızmaktan öte, bu insanların kayıplarını resmetmelerini bir yenilgi okuması üzerinden değerlendirmek daha doğru. Bu saatten sonra da hala aynı şeyleri yazıp çizeceklerse, şunu söylemek kafi:
    Ölüp gideni geri getiremezsiniz. Tabii hayaletlere inanıyorlarsa o başka 🙂
    Ne demiş şair:
    Gidenlerin herbiri memnun ki yerinden
    Birçok seneler geçti dönen yok seferinden.

  10. Yazan:silence Tarih: Kas 19, 2008 | Reply

    biz çılgın türkler hiç bir zaman ölmedik ama yinede son çılgın türk oldugna inancım var şükürler olsun ki son çılgını biz ugurladık!!!

  11. Yazan:man may Tarih: Kas 19, 2008 | Reply

    bence türkler hiç bir zaman yılmadık ne pahasına olursa olsun savaştık işte bu fedakar türküde son türküde uğurladık saygıyla anıyoruz…vatan sağolsun

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin