RSS Feed for This Post

Türkiye’nin Nabzı

Yeni okuyucumuz Sinan Bey’in önerisi üzerine bu akşam TV’de yapılacak iki tartışma programını ilginize sunuyoruz. Program esnasında ve sonrasında izlenimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

 Bu programlardan birincisi Haber Türk Tv’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı. Ece Temelkuran ve Erdoğan Aktaş’ın sunduğu programın bu akşamki konusu “Türk Solu Denince Halk Ne Anlıyor ?”

 Editör

Trackback URL

  1. 13 Yorum

  2. Yazan:yurdal.gultekin Tarih: Kas 4, 2008 | Reply

    erdogan bey ece hanım turk nin nabzı prg severek ilgiyle izliyoum ikinizide tebrik ediyorum özelikle ece hanımın muafazakar konuklar ına harika soru sorması ve cagdaş turk kadını.giyimi ile rahat tavırlarıyla dik durmasıda kutluyorum başarıların evamını diler sayg sunarım

  3. Yazan:Nezih DİNÇER Tarih: Kas 25, 2008 | Reply

    Vergilendirmek, vergi toplamak çok ciddi bir iştir. Siyasal sistemlerin işi değildir. vergisini toplayamayan toplayamadığı gibi, topladığı vergiyi de değerlendiremeyen, çarşıya çıktığında şöyle bir bağırsa rahatlıkla bulabileceği esnafı, tüccarı aylarca tebliğ etmek için arayan maliye bakanlığından hayır mı gelir, kdv gibi kurulmuş, tesis edilmiş sistemi kullanamayan devletten hayır mı gelir, önce vergilendirme ve detayları konusunda ciddi bir devlet değil. Devleti sıkıştırmak gerekir. Sevgi ve saygılarımla, Nezih DİNÇER

  4. Yazan:türkümmmmmm Tarih: Ara 16, 2008 | Reply

    ben ermeni soykırımı iddaasına inanmıyorum ve böle düşünenleri şidettle kınıyorum ve ogünkü tartışmada ermenilerle ilgili konuşan kişileri şükrü elekdağ dışındaki düşünceleri hiç bir şekilde kabul etmiyorum.Sanki türkiyede başka sorun yok bu saçma ve başka ülkelerin ortalığı karıştırmak için çıkardığı böle şeyleri tartışıyorlar bence tetörüü tartışın bu ermeni soykırım ‘İDDAA’sından daha önemli

  5. Yazan:eren Tarih: Ara 17, 2008 | Reply

    bu ülkede 1915 döneminde neden kürtleri lazları yada başka yaşıyan insanları göç ettirmedilerde ermenileri göç ettirdiler ece hanıma sormak istiyorum ermeni çetelerinin tecavüz ettiği analarının karnında öldürdük leribebekler ahırlara doldurulup yakıln insanları bulunda birde onların gözyaşlarına bakın bakın bakalım erzufumda öldürülen insanlara madem onlara acıyosunuz sözde soy kırımı kabul ediyosunuz gidin bu ülkeden o insanlarla yaşayın biz osmanlı torunuyuz siz her kimseniz onlarla olun bu topraklardaki halkı birbirine düşürmeyin

  6. Yazan:Gülçin ÇARKIT Tarih: Ara 19, 2008 | Reply

    geçtiğimiz günlerde yayınlanmış olan programda “özür dileme” kampanyasıyla ilgili tartışma programını seyretme fırsatı buldum. ancak bu tarz tartışma programlarında program yapımcılarının taraf olmalarını ve bu taraflıklarını çekinmeden beyan etmelerini doğru bulmuyorum. bir program yapıp herhangi bir konuyu destekleyenler ve desteklemeyenleri bir araya getiriyorsanız sunucu olarak sizler sadece yönetici konumunda olmalısınızdır. aksi halde sonuçları önceden belirlenmiş bir program ortaya çıkar.

    Saygılarımla;

  7. Yazan:RAZİYE Tarih: Oca 20, 2009 | Reply

    SAVAŞ SÜRERKEN SESİ CIKMAYANLARIN BU GÜN NEDEN SESİ CIKIYOR ÖYLE İSE BİR PARTİ OLARAK TÜRKİYE ADINA BİR YARDIM GÖNDERİN BUDA SİZİN SESİNİZ OLSUN…

  8. Yazan:ERHAN GENÇ Tarih: May 26, 2009 | Reply

    BİR ALEVİ VATANDAŞ OLARAK SORUYORUM ACABA SORMAKLAZIM OSMANLI DEVLETİ ALEVİ HALKINA FAŞİST BİR UYGULAMIŞTIR HALADA DEVAM ETMEKTEDİR TÜRKİYEDEDE BİR FAŞİZAN BİR UYGULAMA VARDIR .HALA BU ÜLKEDE VALİ MÜDÜR VEYA BAŞKA GÖREVLERDE ALEVİ YOKTUR SAYGILARIMLA

  9. Yazan:Ahmet Ulvi Keskin Tarih: May 26, 2009 | Reply

    Sayın Erdoğan Aktaş Türkiye Cumhuriyetini satmak için çırpınan herkesi progmanıza çıkardınız konuklarınız satılığa çıkardığınız bu vatanı hangi şartlarda kimlerden ve kimler tarafından kurtarıldığınıda izah edebilirlermi?
    Korkmadan ulu önder Atatürk ün adını ana bilirlermi?
    Bu programı yapmak karşılığında kimlerden ne kadar euro veya dolar alındığınıda merak ediyorum?
    1983 te kurulup 2009 a kadar adını sanını öğrenemediğimiz bir çok parti var iken kurulduktan 6 ay sonra iktidar olan ak partiyi bize 6 ayda nasıl ezberlettiler ?
    Bize bunu ezberletenler katlarda yatlarda sefa sürüyor peki ya ezberletilenner nasıl yaşıyor acaba?
    Para ezberletilenleri teyet geçerken ne hikmetse ezberletenlerin tam kasasına isabet ediyor

  10. Yazan:ihsan Tarih: Ağu 24, 2010 | Reply

    Değerli siyasiler allah rızası için hanginize inanacamığızı bizlerde şaşırdık.Biriniz suçluyor bir diyeri yalanlıyor.Peki biz halk olarak kime inanacağız.Ozaman suçlu kim?Halkmı?

  11. Yazan:hasan Tarih: Ağu 31, 2010 | Reply

    TÜM KONUKLARA HAYIRLI AKŞAMLAR LÜTFEN SORARMISINIZ SAYIN KUTBETTİN ARZUYA BU GÜNE KADAR DİYARBAKIRA NE YAPTI LÜTFEN SORUN.

  12. Yazan:hasan Tarih: Ağu 31, 2010 | Reply

    ASLINDA DİYARBAKIR HALKI HİÇ BİR SİYASETÇİYE ARTIK GÜVENMİYO NE BDP.NE AKP.NEDEN DİYE SORARSANIZ BU MEMLETE KİMSE HİZMET ETMİYO BAKIN DİYARBAKIR HAVAALANI TÜRKİYEDE İÇ HATLARDA EN FAZLA YOLCU ALIMINDA 4 SIRADA AMA GELİN GÜRÜNKİ TAM BİR REZİLLİK İNSANLARIN OTURACAK YERLERİ YOK GELEN TURİSTLER SORUYO NEDEN BURASI O KADAR KÜÇÜK DİYE Bİ ÇALIŞAN OLARAK CEVAP VEREMEZ OLDUM SORUYORUM KUTBETTİN ARZUYA BELEDİYE SEÇİMİNDE SİVİL HAVAALNI YAPACAZ DEDİLER KAZANMADILAR DİYE YAPMAYACAKLARMI?

  13. Yazan:korkmaz Tarih: Mar 11, 2011 | Reply

    sayın laciere ve özdağa sormak istiyorum acaba doğu ve güneydoğuda devletin her hangi bir baskısı varmı dtp oy vermeyin diyereceksiniz diye

  14. Yazan:erol Tarih: May 21, 2011 | Reply

    hanfendi adım erol. karslıyım 25 yıldır kocaelide yaşıyorum. yüz yıllardır biz kürt türk laz birlikte yaşamışız ve büyük abimin hanımıda kürtttür başbakan saltanat uğruna oy uğruna bizleri bölmek istiyor. 2005 te diyarbakırda ki mitinginde yine oy uğruna kürt meselesi vardır dedi bu da benim meselemdir dedi .asla ve asla başta akp ve bdp emmellerini ulaşamayacaktır .saygılar

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin