RSS Feed for This Post

Yeni Şafak Vatikan’ın yardımıyla krizi çözdü!

20081015_derin_dusunce_org_kriz.jpgPapa 16cı Benediktus ve Yenişafak yazarı 1ci Karaman küresel krize açıklık getirmişler.  Dinler arası diyaloğun bu kadar ileri gidebileceğin hiç düşünmemiştim.  Kur’an’dan ayetlerle de desteklenen bu açıklamayı mutlaka okuyun!  

 AB 

  Küresel kriz ilahi bir uyarı mı?

 TAMAMI

Trackback URL

  1. 4 Yorum

  2. Yazan:SOSYAL DEMOKRAT Tarih: Eki 15, 2008 | Reply

    Papa saçmalamış. Dünyaya sadece din penceresinden bakarsanız Papa gibi garip cümleler kurarsınız.

    Gerici her yerde gericidir. Gerici Türkiyede Müslüman olur, Vatikanda Hristiyan.

    Laik bir devlet bu yüzden çok önemli.

  3. Yazan:falay Tarih: Eki 15, 2008 | Reply

    İlahi uyarılar hep krizle birlikte gelir; bir kere de ekonomik kriz/açlık/kuraklık/depremden önce gelerek insanoğlunu krizden kurtarıp telef olmasını önlese biz de ilahi adalete şapka çıkartırdık…

  4. Yazan:zafer Tarih: Eki 16, 2008 | Reply

    dininin gereklerini sadece Allah ile kendi arasında yaşamak yerine etrafındaki her şeye sadece din gözü ile bakanlardan başka ne beklenir ki!… depreme de ilahi uyarı der!! krize de!!!… mesela depremin nesi uyarıdır??? deprem çok faydalı bir şeydir ki! deprem büyük bir nimettir… dağlar oluşur… verimli ovalar oluşur… yeraltı kaynakları depremler sayesinde oluşur… deprem büyük zenginliktir ve durmadan şükretmeliyiz ülkemizde bol bol deprem olduğu için… afrikanın çok büyük kısmında ve mesela arabistanda deprem olmaz!!! biri aç, diğeri de çöl… deprem ilahi bir uyarı olamayacağı gibi, ilahi bir lütuftur… gerici zihniyet, “insanlar yoldan çıktı!! Allah marmarayı salladı der!!!” bu derece cahildirler… halbuki Allah insana akıl ve irade de lutfetmiştir… kullansınlar diye… adam gibi evler yapsınlar ve depremlerin keyfini yaşasınlar diye!!! ama eğer sen her işini Allah a havale edip, uyduruk evler yapıp, Allah korusun dersen, korumaz!!! … neden korusun ki?… aklını kullan der… kriz ise tamamen insanların yarattığı bir kazanç kapısıdır…

  5. Yazan:Guler Tarih: Mar 18, 2010 | Reply

    İnananlar için her şeyde ilahi bir hikmet vardır. Felaket ve krizlerden de çıkarılacak dersler var. Hele ki ekonomi beşeri bilimlerin bir dalı olduğuna göre insana dair her olayda olduğu gibi dinin perspektifinden de vakaların yorumlanması artık doğal karşılanmalıdır. Ayşe hanımın yaklaşımı pozitivist laikçileri andırıyor. Olmamış..

ÖNEMLİ

--------------------------------------------------------------------

Tüm yazı, yorum ve içerikten imza sahipleri sorumludur. Yayımlanmış olmaları, bu görüşlere katıldığımız anlamına gelmez.

Hakaret içerse dahi bütün yorumlar birer fikir eseridir. Ama bu siteye ilk kez yorum yazıyorsanız, yorum kurallarına gözatın yine de.

Not: Sitenin ismini dert etmeyin, “derinlik” üzerine bayağı bir geyik yaptık, henüz söylenmemiş bir şey bulmanız oldukça zor :)

Editörle takışmayın, o da bir anne-babanın evlâdıdır, sabrının sınırı vardır. Siz haklı bile olsanız alttan alın, efendilik sizde kalsın.

Sitenin iç işleriyle ilgili yorum yapmayın, aklınıza takılan soruları iletişim kutusundan sorun, kol kırılsın, yen içinde kalsın.

Kendi nezaketinizi bize endekslemeyin, bizden daha nazik olarak bizi utandırın. Yanlış ve eksik şeylerden şikayet etmek yerine bilgi ve yeni bakış açısı sunarak tamamlayın, düzeltin, tevazu ile öğretin bize bildiklerinizi.

Bu kurallara başkasının uyup uymamasına aldırmayın, siz uyun. Bütün yorumları hızla onaylanan EN KIDEMLİ YORUMCULAR arasındaki nizamî yerinizi alın.

--------------------------------------------------------------------
  • Siz de fikrinizi belirtin